Concert tickets voor Drake of Ariana Grande worden doorverkocht voor meer geld dan de originele prijs. Dit is een lucratieve business. Het doorverkopen van festival of concert- of wedstrijdtickets kan op meerdere manieren. Je kunt dit via Marktplaats doen, vlak voordat de wedstrijd begint bij de ingang staan en vragen of mensen kaarten nodig hebben, of de tickets online verkopen. De meest bekende online verkoopsite voor tickets is Ticketswap.

Ticketswap

Ticketswap is een erg veilige en makkelijke manier om kaartjes door te verkopen. Er zijn al meer dan 3,5 miljoen gebruikers uit 20 verschillende landen.

Via Ticketswap kun je gemakkelijk tweedehands kaartjes verkopen en kopen. Dit zijn kaartjes van bijvoorbeeld een concert, een festival of een sportwedstrijd. Ticketswap is erg goed tegen fraude, dit komt doordat ze met strenge controles werken. Kopers ontvangen meteen na betaling de ticket(s) en verkopers krijgen het geld gestort binnen een werkdag.

Op Ticketswap moet iedereen verplicht inloggen met Facebook. Op deze manier kun je altijd zien van wie je het kaartje koopt. De doorverkoop prijs van Ticketswap kan maximaal 120% van de originele prijs zijn. Houd ook rekening met de 5% servicekosten die Ticketswap in rekening brengt.

Benieuwd naar Ticketswap, klik op de link!

https://www.ticketswap.nl/