Je hebt het vast wel ergens eens gezien of zelf willen hebben:Yeezy’s of Supreme. Vaak hoor je dan dat zulke spullen boven de 1000 euro kosten. Hoe zou het zijn als jij de verkoper bent van zulke gave spullen? Want Supreme kun je al kopen voor onder de 100 euro en Yeezy’s voor 220 euro. Met een snel rekensommetje, bedenk je al gauw dat je er veel geld mee kunt verdienen. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Supreme

Meeste mensen kennen dit merk als het rode logo met daarin witte letters Supreme. Voor dit merk leggen mensen veel geld neer. Het lijkt moeilijk om Supreme spullen te kopen voor onder de 100 euro, maar dat is het niet. Op de website van Supreme kun je, als het Supreme seizoen is begonnen, elke week kleding of accessoires kopen op donderdag om 12 uur. Maar dit kan alleen als je er snel bij bent! Het is namelijk in no time uitverkocht. Je kostbare aankoop kun je doorverkopen op sites als eBay of Marktplaats. Let op niet alle Supreme artikelen kun je voor veel geld doorverkopen. Sommige artikelen leveren zelfs minder op dan waarvoor je het hebt gekocht. Kijk dus goed naar wat populair en hot is!

Sneakers

Iedereen weet wel wat Yeezy’s zijn en heeft ze weleens gezien. Dat je ze zelf kunt kopen voor 220 euro weten de meesten echter niet. Om Yeezy’s te kopen ga je naar de site van Adidas en klik je door op Yeezy. Daar kan je zien of er een binnenkort een nieuwe Yeezy uitkomt en kun je je aanmelden voor hun nieuwsbrief.
Naast Yeezy’s zijn er nog andere sneakers die je voor veel geld kan doorverkopen. Een voorbeeld hiervan zijn de limited edition Nike x Off White sneakers. Voor deze schoenen moet je de Nike SNEAKRS app hebben om je in te schrijven om ze te kunnen kopen en moet je hopen dat je geluk hebt. Er wordt namelijk geloot om wie ze mag kopen. Eem andere manier om exclusieve sneakers te kunnen kopen is om mee te doen bij raffles van verschillende winkels. Raffles zijn lotingen waarvoor je je kunt inschrijven, Vaak staan er lange rijen voor deze winkels en moet je geluk hebben dat je ingeloot wordt om de sneaker te kunnen kopen. Voorbeelden hiervan zijn winkels in Rotterdam als Woei en Ansh46.

Om dit te doen heb je niet veel tijd nodig en de meeste dingen kunnen vanuit je eigen huis. Het enige wat lastig is, is dat je veel geluk moet hebben. Nog een gratis tip: dit geluk kun je vergroten door via meerdere apparaten naar de website te gaan of samen met vrienden in de rij te gaan staan.