De kleine elektrische busjes van Picnic zie je in de grote steden van Nederland. Picnic is een online supermarkt waar je tegen de laagste prijs boodschappen kunt bestellen, die gratis thuis worden geleverd. Hoe zit het met werken voor Picnic?

Runner

Degene die alle boodschappen moet bezorgen naar klanten wordt ‘runner’ genoemd. Als runner bezorg je alle boodschappen in een elektrische auto, dus je hebt voor deze baan een rijbewijs B nodig en moet je minimaal 18 zijn. Als runner ben je  het gezicht van Picnic en heb je veel klantcontact. Je hebt 5 minuten per klant om een praatje te maken of te helpen met het binnen zetten van de boodschappen.

Orderpicker

Als orderpicker ben jij verantwoordelijk voor de gevulde boodschappenmand van de klant. Koek, snoep, groente, fruit, wijn en bier. Alles komt voorbij in het high-tech distributiecentrum. Het is jouw taak om de juiste producten te verzamelen en netjes in te pakken. Het is overzichtelijk werk in een gezellige en moderne omgeving.

Lunch of avondeten worden gratis voor je verzorgd.

Wel moet je 22 jaar of ouder zijn.

Flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden

Een groot voordeel van werken bij Picnic is dat je zelf kunt kiezen welke tijden je werkt. Dat kan bij Picnic 7 dagen in de week, van 14.00 tot 22.30 uur. Volgens Picnic zijn er doorgroeimogelijkheden tot: trainer, flow operator, quality employee, receipt operator, captain of supervisor.

Wil je solliciteren of ben je benieuwd naar meer info? Klik op de link om naar de website van Picnic te gaan.

https://picnic.app/nl/