Wie kent McDonald’s nou niet? Overal zie je er ook wel een staan, midden in de stad of langs de weg. Iedereen kent wel een vriend, vriendin of familie die er werkt of er heeft gewerkt.

Overal zie je grote M

McDonald’s is de grootste restaurantketen ter wereld. McDonald’s heeft 36.000 restaurants in meer dan 100 landen. In Nederland zijn er momenteel 245 restaurants, waar in totaal zo’n 19.500 medewerkers werken. Van die 245 restaurants is er een grote kans dat een dichtbij jou zit, genoeg werk dus.

24/7 open

Bijna geen enkele restaurant of winkel kan dit zeggen, maar McDonald’s wel! Dit betekent dus ook dat je dan ook altijd kan werken daar. Zo kun je wel kiezen wanneer je wilt werken en alle tijden zijn mogelijk zoals zondagochtend, donderdagavond of vrijdagnacht. Dit is dan een groot voordeel vergeleken met andere bijbanen. Per week moet je minimaal 4 uur beschikbaar zijn, op zich valt dat mee als je dat vergelijkt met andere bijbanen

Verschillend werk

Als crewlid bij de McDonald’s doe je veel verschillende werkzaamheden. Soms sta je achter de counter gasten te helpen, dan geef je de bestellingen mee bij de McDrive en daarna moet je frietjes of hamburgers in de keuken bakken. Er zijn ook nog vele doorgroeimogelijkheden binnen de McDonalds als Floormanager en Assistent Manager.

Wil je solliciteren of ben je benieuwd naar meer info?
Click op de link om naar de website van McDonald’s te gaan.
https://werkenbijmcdonalds.nl/