Iedereen kent Domino’s wel, het pizza restaurant uit Amerika. In 1989 kwam de eerste Domino’s in Nederland, in Breda. Sindsdien is het alleen maar groter geworden en zijn er meer dan 250 winkels in Nederland. Zeker weten zit er ook een bij jou in de buurt. Zou jij daar willen werken?

Bezorgen

De meest voorkomende bijbaan is het bezorgen van pizza’s. Dit kan op een scooter (dan moet je wel een rijbewijs hebben) of op een elektrische fiets. Het helpt natuurlijk als je de omgeving al goed kent. Zo weet je de kortste routes en zijn de pizza’s nog warm bij aankomst. Het voordeel van bezorgen is dat je naast je standaard uurloon ook nog fooi kan krijgen. Als je geluk hebt is dat een leuke extra bovenop je salaris!

Verschillend werk

Er is veel afwisselend werk, naast het bezorgen neem je bestellingen op aan de telefoon en van klanten die langskomen. Je moet helpen met het voorbereiden van ingrediënten, pizza’s en andere producten. Of je helpt met de bevoorrading. Je kiest zelf je uren. Dus je kunt veel uren gaan werken of maar een paar uurtjes in de week. Het is een bijbaan die makkelijk te combineren is met studeren.

Wil je solliciteren of ben je benieuwd naar meer info?
Click op de link om naar de website van Domino’s te gaan.
https://www.dominosjobs.nl/vacatures